noviembre 30, 2011

L'ACJD enviarà un observador al judici dels encausats

CATALÀ

Ahir, dimarts 29 de novembre, es va mantenir una reunió entre l’equip jurídic encarregat de la defensa dels 3 comunistes que seran jutjats demà 1 de desembre i l’Associació Catalana de Juristes Demòcrates.

Fruit d’aquesta reunió, i vistes les característiques del cas, l’ACJD, una entitat independent, presidida pel prestigiós ex-Fiscal en Cap de Catalunya José María Mena, ha acordat enviar un observador al judici que es realitzarà demà al Jutjat Penal nº 19 de Barcelona.

Cal destacar els centenars de mostres de solidaritat arribades d’arreu de l’Estat Espanyol i del món amb els militants del PCPC i els CJC/JCPC víctimes d’aquest muntatge policial. S’han celebrat actes, concentracions i accions de solidaritat, des de Barcelona a Madrid, d’Ulldecona a Mèxic, de Sevilla a Sèrbia, de Bilbao a Veneçuela, de Lleida a Londres...

El cas també ha estat present al Parlament Europeu de la mà de l’eurodiputat del Partit Comunista Grec (KKE) Babis Angourakis.


CASTELLANO

Ayer, martes 29 de noviembre, se mantuvo una reunión entre el equipo jurídico encargado de la defensa de los 3 comunistas que serán juzgados mañana 1 de diciembre y la Asociación Catalana de Juristas Demócratas.

Fruto de esta reunión, y vistas las características del caso, la ACJD, una entidad independiente, presidida por el prestigioso ex Fiscal Jefe de Catalunya José María Mena, ha acordado enviar un observador al juicio que se realizará mañana en el Juzgado de lo Penal nº 19 de Barcelona.

Cabe destacar los cientos de muestras de solidaridad llegadas de todo el Estado Español y del mundo con los militantes del PCPC y los CJC/JCPC víctimas de este montaje policial. Se han celebrado actos, concentraciones y acciones de solidaridad, desde Barcelona a Madrid, de Ulldecona a México, de Sevilla a Serbia, de Bilbao a Venezuela, de Lleida a Londres ...

El caso también ha estado presente en el Parlamento Europeo de la mano del eurodiputado del Partido Comunista Griego (KKE) Babis Angourakis.

No hay comentarios: